Targi Seniora 2016 Relacja

Program targów.

Kliknij i zpbacz, co przygotowaliśmy tego dnia dla Ciebie!

Dołącz do nas i baw się tego dnia razem z nami na Mławskiej Hali Sportowej od godziny 10.00.

Zgłoszenie do Przeglądu

Jeśłi reprezentujesz grupę, chór lub kabaret, a może grasz w zespole wraz z innymi Seniorami. Pobierz zgłoszenie do udziału w Pierwszym Przeglądzie Twórczości Seniorów ZOSTAŃ AS'em, który będzie miał miejsce w trakcie trwania targów.

Regumalin Przeglądu

Pobierz regulamin przeglądu i sprawdź, czy Twój zespół spełnia warunki uczestnictwa, oraz jak przegiegać będzie cała impreza. Pamiętaj, że nie może zabraknąć na Przeglądzie Ciebie i zespołu jaki reprezentujesz.

Dołącz do nas

Jeśli jesteś wystawcą, posiadasz produkty dla Seniorów, reprezentujesz Koła Gospodyń Wiejskich, jesteś Rzemielśnikiem i chcesz wystawić swoje stoisko na pierwszych w regionie Targach Seniora? Dołącz do nas pobierz zgłoszenie wystawcy

Pobierz plakat Targów

Jeśli reprezntujesz koło, klub Seniora, jesteś pracownikiem administracji samorządej lub prowadzisz zajęcia z Seniorami - pobierz ten plakat wydrukuj go i powieś w widocznym dla Seniorów miejscu!

Zapraszamy wszytskich Seniorów

Pierwsze Targi Seniora w Mławie za nami...

Kochani Przyjaciele !!!

z okazji EUROPEJSKIEGO DNIA SENIORA 20 Października, na Mławskiej Hali Sportowej odbyły się Pierwsze w Regionie Targi Seniora.

Na wszystkich przybyłych gości czekało kilkadziesiąt stoisk promocyjnych firm, instytucji oraz innych podmiotów świadczących usługi i posiadających w swojej ofercie produkty dla Seniorów.

Była to także doskonała okazja do podziwiania stoisk z rękodziełem artystycznym Seniorów. A całe wydarzenie uświetniły dwa wydarzenia artystyczne.

Pierwszy z nich to Regionalny Przegląd Twórczości Artystycznej Seniorów Zostań AS'em, gdzie udział wzięło 10 zespołów artystycznych i grup zrzeszajacych Seniorów. Drugim bardzo ważnym wydarzeniem był Koncet Haliny Frąckowiak, na który do Młąwy przybyli także Seniorzy z innych okolicznych miejscowości Północnego Mazowsza.

W Targach udział wzięło około 1300 osób. Przez cały dzień mięliśmy dla naszych gości wiele artakcji.

Serdeczne podziękowania składamy dla:

Marszałkai Województwa Mazowieckiego Adama Struzika - za objęcie Partonatem Honorowym Naszych Targów.

Radia 7 - za objęcie Patronatem Medialnym naszych I Regionalnych Targów Seniora

Bankowi BPH o/Mława - za wsparcie finansowe w organizację I Regionalnych Targów Seniora - Mława 2016

Piekarni Zielińscy - za ufundowanie pieczywa, które bezpłatnie było dodawane do potraw dla Seniorów na stoisku kulinarnym Stowarzyszenia na Rzecz Wspierania Aktywności Seniorów AS.

Wszystkim Przyjaciołom i Sympatykom Stowarzyszenia na Rzecz Wspierania Aktywności Seniorów AS, ponieważ bez nich nie dali byśmy rady zorganizować tak pięknej i dużej imprezy.

Poniżej foto relacja z naszych Targów