członkowie założyciele

Rafał Chmielewski - Prezes

CEO, Doradca, Trener Biznesu,

aaaa

Z wykształcenia politolog. Znawca i trener z zakresu mediów i ogólnego public relations. Doradca sektora gospodarczego i biznesowego. Specjalista prawa prasowego i autorskiego. Regionalny delegat i konsultant w zakresie postaw prospołecznych i obywatelskich. Inicjator projektu regionalnego ruchu turystycznego Seniorów na Mazowszu. Propagator ruchu społeczno-obywatelskiego na rzecz aktywności osób starszych. Pasjonat polskiego morza. Ulubione miejsce na ziemi to Gdańsk Jelitkowo. Dodatkową jego pasją są po prostu ludzie. Stąd też ogromne zamiłowanie do szeroko rozumianej współpracy z ludźmi. Zawsze pracował i pracuje w zespole. W życiu zawodowym, jak i prywatnym największą wartością jest dla niego człowiek.

Michał Jaros - Wiceprezes

Menadżer, Trener

aaa

Z wykształcenia menadżer i trener. Pasjonat wielu dziedzin sztuki takich jak muzyka, teatr, malarstwo, poezja. Autor kilku felietonów i artykułów o tematyce kulturalnej i społecznej. Członek wielu Stowarzyszeń, Fundacji i Federacji o zasięgu lokalnym wojewódzkim, krajowym i europejskim. Inicjator wielu projektów społecznych i socjalnych, jak również wierny propagator idei wolontariatu i ruchu inicjatyw sektora obywatelskiego. Członek kolegiów doradczych i konsultacyjnych samorządu terytorialnego. Należy do osób, które łączą pasję z pracą. Prowadzi zajęcia literackie dla osób dorosłych i młodzieży, warsztaty z recytacji, dykcji oraz emisji głosu a kolejną bliską mu dziedziną sztuki jest teatr, gdzie jako teoretyk, scenarzysta, reżyser i instruktor prowadzi zajęcia dla studentów i słuchaczy.

Anna Jaros - Skarbnik

aaa

Oddana działaczka społeczna. Inicjatorka wielu akcji prospołecznych. Członkini kilku organizacji zrzeszających rodziców i dzieci w wieku szkolnym. Posiada doświadczenie w zakresie funkcjonowania organizacji pozarządowych w tym, ich finansowania oraz sposobu realizacji zadań i celów. Tworzy dokumentacjęi aplikacyjną służącą pozyskiwaniu środków z budżetu Unii Europejskiej w zakresie projektów społecznych. Zaangażowanie w taką działaność daje je wiele satysfakcji, szczególnie jeśli widzi, że może pomóc odobom na rzecz których pracuje. Odbyła szereg szkoleń z zakresu wolontariatu i ruchu obywatelskiego. Człowiek pasji i czynu. Jest dumna ze swojej rodziny. Prywatnie mama czwórki dzieci jak również zapalona miłośniczka podróżowania, muzyki oraz kulinariów.

Komisja rewizyjna

Agnieszka Krajenta